cookies

Catering til konfirmation

  • catering konfirmation
  • catering konfirmation
  • catering konfirmationer

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

I Sylvest & Bang er vi ægte madentusiaster, der elsker at værne om jeres dag og gøre den ekstra lækker.

Ring til os på 53 68 00 00 eller skriv til os via kontaktformularen i bunden af siden, og lad os få en snak ↓

Dét får du med vores catering konfirmation

catering konfirmation fisk

Vi lytter, guider og rådgiver

Det kan være lidt af et puslespil at planlægge en konfirmationsfest.

I Sylvest & Bang har vi efterhånden planlagt mange konfirmationer. Vi vil derfor vove at påstå, at vi har godt styr på, hvordan man planlægger dagen, så alt bare spiller.

Men alle konfirmationer er forskellige, og vores opgave er at gøre jeres dag speciel. Derfor spidser vi altid ører, så vi kan rådgive jer og sikre, at hele dagen passer godt sammen.

Det kan være alt fra, hvornår maden skal serveres og hvad der skal stå i invitationen om menuen – til hvilken type mad, der passer godt til lige netop jeres arrangement.

Det fine, det praktiske og det afslappede

Mad er ikke bare mad. Og en menu er ikke bare en menu. Mad skal passe til dét arrangement, du holder, dagens atmosfære og naturligvis jeres smagsløg.

I Sylvest & Bang eksperimenterer vi med nye smage, farver og konsistenser – og laver alt fra tallerkenanretninger og fingermad til buffet.

catering konfirmation burger
allergivenlig catering konfirmation

Vegetarisk, vegansk og allergivenligt

Er I til lækre vegetariske eller veganske retter, vil vi med glæde skræddersy jeres menu ud fra det. Har én eller flere af jer allergier eller intolerancer, sørger vi også for, at der bliver lavet lige så lækker mad til dem.

Læs meget mere om vores vegetariske og veganske catering her.

Tjenere, bartendere og telte? - Få det hele med

Udover at kokkerere og værne om maden kan vi også være kaptajner på alt det andet, dagen kan kræve. Har I brug for telte, stole, duge, vin, fadøl eller cocktails, hjælper vi hjertens gerne med det.

Vi har desuden også et dejligt lyst selskabslokale København, der kan danne rammerne om festen. 

Inspiration til din konfirmations-menu

Vi har et stort udvalg af lækre retter marinerende i baghovedet – og listen opdateres hele tiden i takt med, at vi får nye, nørdede idéer.

Retter, vi eksempelvis har været særligt glade for, er:

  • Rimet laks med edamamebønner, rygeostecreme, sprødt rugbrød og brøndkarse
  • Ceviche af helleflynder med citronmarinade og frisk dild

  • Langtidsstegt mørbrad med demi glace-sovs, sæsonens grøntsager og pommes anna
  • Grillede rødbeder med friske grønne æbler, mix af kerner og nødder samt karse
  • Marineret kylling i kapers, soltørrede tomater og olie

  • Saltbagt knoldselleri med pesto, ribs og masser af parmesan
  • Chokoladefondant med hvid chokolademousse, karamel med havsalt og syltede sommerbær

…. Og et hav af andre retter fyldt med smag, og lavet på friske råvarer.

I virkeligheden kan vi servere alt mellem himmel og jord. Vi eksperimenterer netop hele tiden. Lytter, smager – og tilpasser til dig.

Selskabslokale til konfirmationen

Menuen er selvfølgelig et vigtigt indslag til konfirmationsfesten. Men den er ikke den eneste ingrediens i en vellykket fejring af konfirmanden. Selskabet er mindst lige så vigtigt – ingen konfirmation uden venner og familie.

Men det kan nemt komme til at knibe med pladsen, hvis I har sendt invitationer til hele familien. Men bare rolig – når I bestiller catering til konfirmation hos Sylvest & Bang, kan I sagtens få i både pose og sæk. I kan for eksempel booke vores selskabslokale til konfirmationen.

Fejrer I konfirmationen i vores selskabslokale, kan konfirmanden roligt skrive en lang ønskeliste. Lokalet har nemlig plads til 149 siddende gæster, ligesom vi også har gjort plads til dansegulv og sofaarrangement – og selvfølgelig et gavebord. Lokalet er desuden udstyret med store lyse vinduer, så I også kan få glæde af forårssolen på den store dag.

Når I booker Sylvest & Bangs selskabslokale til konfirmation, får I dog meget mere end mad og plads at boltre jer på. Vi tilbyder også at pynte op til den store dag med et tema, som matcher konfirmandens ønsker, ligesom I også kan bestille bartendere, tjenere og dj’s.

Lokalet ligger på Ellebjergvej 50-52 i Sydhavnen – tæt på transport og indfaldsveje.

Kontakt os og lad os få styr på den store dag

Vi ved, at der er mange praktiske ting at få styr på, når konfirmationen er ved at nærme sig. Det kan endda være en tand stressende. Derfor går vi meget op i at guide jer gennem planlægningen – og sikre, at I føler jer trygge med vores løsning.

Skal I holde konfirmation i hovedstaden, og skal vi hjælpe med catering København? Vil I booke vores selskabslokale til konfirmationen? Eller er I bare interesserede i at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer – så send os en besked via kontaktformularen, eller ring til os på tlf. 53 68 00 00.

*Vi laver ofte catering til konfirmationer, og har derfor intet maksimum på kuvertantal. Prisen afhænger af, hvilken mad, vi skal lave, og hvilken form for løsning, vi i fællesskab med jer aftaler. 

Skal familiens mindste også fejres? Vi tilbyder også catering til barnedåb.

NB: Vores catering er primært med leveringer i hovedstadsområdet - dog er vi meget fleksible og åbne over for andre aftaler.