cookies

Julefrokost catering København

 • Julefrokost catering København brød
 • Julefrokost catering København selskabslokale
 • Julefrokost catering København flæskesteg

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Ønsker du at booke vores julefrokost som catering i København – eventuelt i vores selskabslokale?

Ring til os på 53 68 00 00eller send os en mail ↓ og lad os tage en snak om menuen.
 

Dét får du, når vi leverer julefrokost som catering

Julefrokost catering København flæskesteg ribbenssteg

Traditionel eller alternativ julefrokost – du bestemmer

De fleste tænker nok på snaps og sildemadder eller frikadeller og fiskefileter, når de tænker på julefrokost. Og selvfølgelig kan vi sammensætte en traditionel dansk menu, når du bestiller catering til julefrokosten hos Sylvest & Bang. Få inspiration til din julemenu længere nede på siden ↓

Foretrækker du og dit selskab en helt anderledes menu, er vi også behjælpelige. Hos Sylvest & Bang elsker vi at udfordre og bryde de kulinariske rammer. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du har alternative gastronomiske ønsker til julefrokosten.

Du får med andre ord catering på dine præmisser, når du bestiller julefrokost catering i København hos Sylvest & Bang. Vi laver alt fra det traditionelle, over det mere eksotiske til vegetarisk og vegansk catering til julefrokosten.

Nyd menuen i rummelige rammer – lej vores selskabslokale

Kniber det med pladsen? Eller trænger I bare til lidt luftforandring fra hverdagen? Det er jo trods alt jul.

Så book vores hyggelige selskabslokale i Sydhavnen. Her er der med plads til 149 gæster og alle nødvendige faciliteter rig mulighed for at nyde menuen – og danse julesulet af kroppen bagefter. Og bliver benene alligevel for trætte, kan du og kollegaerne eller vennerne altid tage et hvil i vores store, indbydende sofaarrangement.

Hvis I ønsker det, sørger vi også for at dække bord og pynte op til jul. Og selvfølgelig klarer vi rengøringen bagefter. Hos Sylvest & Bang får du meget mere end blot julefrokost catering København.

Julefrokost catering København lej selskabslokale
Julefrokost catering København vin

Mere end menuer – book alt fra tjenere til bartendere og dj’s

Sylvest & Bang er et hold af selverklærede madører – og gastronomien er derfor altid i centrum, når du kontakter os med behov for julefrokost catering i København. Men det betyder ikke, at vores service begrænser sig til maden – tværtimod.

Når du bestiller catering til julefrokosten hos Sylvest & Bang, kan vi også tilbyde dig og dit selskab alt det andet, der skal til for at gøre julefrokosten til en succes. Vi har et stærkt netværk af tjenere, bartendere og dj’s, som kan være med til at sætte prikken over i’et på din julefrokost.

Dans julen ind, mens dj’en sørger for at holde liv i julestemningen. Sluk tørsten med en cocktail serveret af en af vores bartendere – hvis du altså ikke fik snaps nok under hovedretten. Og slap af i selskab med kollegaerne eller vennerne, og nyd at få det hele serveret på et sølvfad af jeres helt egne private tjenere.

Sylvest & Bang – julefrokost catering i København uden kompromisser

Sylvest & Bang er et københavnsk cateringfirma, der leverer catering til alle formål og fester. Her bliver du og dine gæster mødt af et ungt hold af passionerede madentusiaster, som brænder for at sammensætte menuer, der inspirerer og vækker glæde hos vores gæster – uanset hvilke ønsker de har til menu og anledning.

Det gør ikke nogen forskel, om du bestiller catering til firmafest for hele virksomheden, eller du skal holde julefrokost for vennerne. Vi lægger altid samme sjæl og seriøsitet i at kreere kulinariske indslag til dit selskab. Hos Sylvest & Bang er der ingen kompromisser.

Inspiration til julefrokosten

Vi har mange års erfaring med at sammensætte velsmagende menuer. Derfor kommer vi selvfølgelig også gerne med inspiration og gode råd til din julefrokost.

Et eksempel på en menu til julefrokosten kunne være:

 • Marineret sild med løg, dild og kapers
 • Æg med rejer og mayonnaise
 • Røget laks med røræg og purløg
 • Fiskefilet med citron og remoulade
 • Lun leverpostej med bacon og stegte svampe
 • Flæskesteg med rødkål
 • Frikadeller med agurkesalat
 • Ostefad med kiks og passende tilbehør
 • Risalamande med kirsebærsauce
 • Formbrød
 • Rugbrød
 • Smør og fedt

Kontakt os, og lad os tale om din julemenu

Skal vi sammensætte en skræddersyet menu til din julefrokost?

Kontakt os på 53 68 00 00 , i kontaktformularen eller på info@madvaerk.dk – så kommer vi med et uforpligtende tilbud på alt fra menu til service, oppyntning og musik.