cookies

Catering København

  • catering københavn
  • catering københavn hos Sylvest & Bang
  • Catering Kbh

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Skal vi sammensætte menuen til dit næste event?

Kontakt os på tlf. 31 70 84 79 – eller send os en mail ↓

Dét får du med Sylvest & Bangs catering København

Catering København salater

Match mellem menu og event

En bryllupsmenu er ikke bare en bryllupsmenu, og en konfirmationsmiddag er ikke bare en konfirmationsmiddag. Menu, fest og atmosfære skal gå op i en højere enhed, ligesom maden selvfølgelig skal behage både værter og gæster – hvad end de er til veganer- og vegetarmad eller helstegt pattegris.

Vælger du Sylvest & Bang som din leverandør af catering København, får du mad på dine præmisser. Vi er en samling vaskeægte madører, der hverken er for fine til at stege en hakkebøf eller for forsigtige til at eksperimentere med nye råvarer og menuer.

For dig som kunde betyder det, at der ikke er nogle kulinariske begrænsninger. Vi bestræber os altid på at skabe match mellem menu og event – stort såvel som småt. Hos Sylvest & Bang får du altid tilbudt event catering med fokus på dine behov.

Vegetar, veganer eller allergiker? Vi laver mad til alle

Næsten alle fester har den ene gæst, der ikke kan tåle skaldyr, ikke spiser gluten eller kun spiser vegansk.

Spørgsmålet er så, om du skal tilpasse din menu derefter? Eller om gæsten bare skal affinde sig med lugten i bageriet?

Selvfølgelig ingen af delene! Hos Sylvest & Bang er der ingen kompromiser. Vi har masser af erfaring med at lave velsmagende vegetarisk og vegansk catering, ligesom vi gerne komponerer mad med hensyn til allergier – uden at det går ud over smagen.

Stiller en af dine gæster særlige krav til allergener eller ingredienser, laver vi derfor også mad til dem.

Knoldselleri catering københavn
Catering København dessert

Buffet eller totalløsning – vi klarer begge

Foretrækker du at få det hele serveret på et sølvfad? Eller er dine ønsker lidt mere beskedne?

Når vi leverer catering til dit arrangement i København, bestemmer du omfanget af vores service. Vi kan levere maden klar til opvarmning – eller vi kan stå for alt fra A til Z.

Vi har et stærkt netværk af tjenere, bartendere, DJ’s og andre samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at gøre lige præcis dit event til et hit. Vi kan derfor stå for alt fra borddækning, bestik, borde og stole til cocktails, vin og musik.

Hos Sylvest & Bang kan du sagtens få i både pose og sæk. Ønsker du catering til et bestemt arrangement? Vi tilbyder for eksempel catering til barnedåb og catering til firmafest.

Sylvest Bang – mad med passion

Hos Sylvest & Bang bliver du mødt af et ungt og ambitiøst hold af ildsjæle med nysgerrighed, passion og gastronomisk legesyge som vores vigtigste værktøj.

Vi elsker at bryde rammerne og udfordre såvel vores egne evner som vores kunders smagsløg med spændende smagskombinationer og kreative kulinariske indslag. Men vi rynker bestemt heller ikke på næsen over traditionelle klassikere.

Som kunde hos os kan du dog altid være sikker på, at der bliver taget hånd om dine behov. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre dit event til en oplevelse med dine behov i centrum – såvel kulinarisk som praktisk og servicemæssigt.

Vi leverer primært catering i København og omegn, men ved særlige lejligheder rykker vi også uden for hovedstaden.

Vi har desuden også et selskabslokale Amager, der kan danne rammerne for en dejlig dag med god mad og fejring. 

Kontakt os for catering København

Sylvest & Bang holder til i Københavns Sydhavn, hvor du også finder vores lyse og rummelige selskabslokale. Men vi leverer i hele københavnsområdet. Derfor er vi heller ikke langt fra dig, når du ønsker catering København.

Vores catering er primært med leveringer i hovedstadsområdet - dog er vi meget fleksible og åbne over for andre aftaler.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde – eller har du noget helt særligt i tankerne?

Ring til os på tlf. 31 70 84 79, og lad os tage en snak om dine behov og ønsker. Ellers skriv til os i kontaktformularen ↓ – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.