Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Catering København

  • catering københavn
  • catering københavn hos Sylvest & Bang
  • Catering Kbh

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Skal vi sammensætte menuen til dit næste event?

Kontakt os på tlf. 31 70 84 79 – eller send os en mail ↓

Dét får du med Sylvest & Bangs catering København

Catering København salater

Match mellem menu og event

En bryllupsmenu er ikke bare en bryllupsmenu, og en konfirmationsmiddag er ikke bare en konfirmationsmiddag. Menu, fest og atmosfære skal gå op i en højere enhed, ligesom maden selvfølgelig skal behage både værter og gæster – hvad end de er til veganer- og vegetarmad eller helstegt pattegris.

Vælger du Sylvest & Bang som din leverandør af catering København, får du mad på dine præmisser. Vi er en samling vaskeægte madører, der hverken er for fine til at stege en hakkebøf eller for forsigtige til at eksperimentere med nye råvarer og menuer.

For dig som kunde betyder det, at der ikke er nogle kulinariske begrænsninger. Vi bestræber os altid på at skabe match mellem menu og event – stort såvel som småt. Hos Sylvest & Bang får du altid tilbudt event catering med fokus på dine behov.

Vegetar, veganer eller allergiker? Vi laver mad til alle

Næsten alle fester har den ene gæst, der ikke kan tåle skaldyr, ikke spiser gluten eller kun spiser vegansk.

Spørgsmålet er så, om du skal tilpasse din menu derefter? Eller om gæsten bare skal affinde sig med lugten i bageriet?

Selvfølgelig ingen af delene! Hos Sylvest & Bang er der ingen kompromiser. Vi har masser af erfaring med at lave velsmagende vegetarisk og vegansk catering, ligesom vi gerne komponerer mad med hensyn til allergier – uden at det går ud over smagen.

Stiller en af dine gæster særlige krav til allergener eller ingredienser, laver vi derfor også mad til dem.

Knoldselleri catering københavn
Catering København dessert

Buffet eller totalløsning – vi klarer begge

Foretrækker du at få det hele serveret på et sølvfad? Eller er dine ønsker lidt mere beskedne?

Når vi leverer catering til dit arrangement i København, bestemmer du omfanget af vores service. Vi kan levere maden klar til opvarmning – eller vi kan stå for alt fra A til Z.

Vi har et stærkt netværk af tjenere, bartendere, DJ’s og andre samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at gøre lige præcis dit event til et hit. Vi kan derfor stå for alt fra borddækning, bestik, borde og stole til cocktails, vin og musik.

Hos Sylvest & Bang kan du sagtens få i både pose og sæk. Ønsker du catering til et bestemt arrangement? Vi tilbyder for eksempel catering til barnedåb og catering til firmafest.

Sylvest Bang – mad med passion

Hos Sylvest & Bang bliver du mødt af et ungt og ambitiøst hold af ildsjæle med nysgerrighed, passion og gastronomisk legesyge som vores vigtigste værktøj.

Vi elsker at bryde rammerne og udfordre såvel vores egne evner som vores kunders smagsløg med spændende smagskombinationer og kreative kulinariske indslag. Men vi rynker bestemt heller ikke på næsen over traditionelle klassikere.

Som kunde hos os kan du dog altid være sikker på, at der bliver taget hånd om dine behov. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre dit event til en oplevelse med dine behov i centrum – såvel kulinarisk som praktisk og servicemæssigt.

Vi leverer primært catering i København og omegn, men ved særlige lejligheder rykker vi også uden for hovedstaden.

Vi har desuden også et selskabslokale Amager, der kan danne rammerne for en dejlig dag med god mad og fejring. 

Bestil mad ud af huset – eller book vores selskabslokale

Det skal kunne betale sig at bestille catering – både kulinarisk, tidsmæssigt og økonomisk. For når du bestiller maden udefra, er det højst sandsynligt, fordi du vil have lettet en håndfuld praktiske byrder fra dine skuldre – ikke mindst madlavningen.

Nogle gange er det bare ikke nok, at maden kommer klar og tilberedt. Måske vil du også gerne undgå oppyntning, oprydning og opvask – og alt det andet praktiske besvær, der kan følge med at arrangere en fest. Eller måske planlægger du at holde en større fest – men mangler simpelthen pladsen. Der kan være flere grunde til at ville undgå selv at lægge hus til festen.

Uanset hvad din grund er, har du som kunde hos Sylvest & Bang mulighed for at booke vores lyse og rummelige selskabslokale. Her kan du og dine gæster nyde vores selskabsmad omkring bordopstillingen i den ene ende af lokalet. Trænger I til at strække benene og måske forbrænde lidt af maden senere på aftenen, har I rig mulighed for at slå jer løs på dansegulvet i den anden af lokalet. Og bliver det alligevel for meget med al den fysiske udfoldelse, kan I nyde en kop kaffe, en cognac og et hvil i det store, indbydende sofaarrangement i midten af lokalet.

Lokalerne er centralt beliggende i Sydhavnen med gode transportmuligheder. Og med plads til 149 gæster er der plads til alle – uden at I behøver at gå på kompromis med komforten. Hos Sylvest & Bang kan du altså både booke catering København ud af huset samt lækre lokaler, der kan danne den fysiske ramme om maden.

Menuer til ethvert arrangement

Hos Sylvest & Bang er intet arrangement for stort eller for småt. Vi leverer catering til alle fester – og tilpasser altid menuen til dine ønsker og festens tema.

Uanset om det er en barnedåb, et bryllup eller et jubilæum, der skaber rammen om festen, står vi klar til kreere og kokkerere. Det gør ingen forskel, om du bestiller pindemadder til et jubilæum, eller du ønsker femretters menu og bryllupskage til et bryllup.

Vi tilbyder blandt andet:

Har du et helt andet arrangement i tankerne, kan vi selvfølgelig også levere til det. Som kunden hos os får du catering i København, lige akkurat som du vil have det. Vi skal nok sørge for, at du får en god fest.

Kontakt os for catering København

Sylvest & Bang holder til i Københavns Sydhavn, hvor du også finder vores lyse og rummelige selskabslokale. Men vi leverer i hele københavnsområdet. Derfor er vi heller ikke langt fra dig, når du ønsker catering København.

Vores catering er primært med leveringer i hovedstadsområdet - dog er vi meget fleksible og åbne over for andre aftaler.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde – eller har du noget helt særligt i tankerne?

Ring til os på tlf. 31 70 84 79, og lad os tage en snak om dine behov og ønsker. Ellers skriv til os i kontaktformularen ↓ – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.