cookies

Catering til barnedåb

  • Catering til barnedåb
  • Catering til barnedåb
  • Catering til barnedåb

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Skal vi stå for mad og eventuel planlægning til jeres dåbsfest? Ønsker I at booke selskabslokale til barnedåben?

Ring til os på 53 68 00 00, eller send os en mail ↓ – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Dét får I med Sylvest & Bangs catering til barnedåb

Catering til barnedåb

Totalløsning eller tagselvbord? I bestemmer

Som nybagte forældre skal I holde mange bolde i luften i hverdagen. Men på dagen for jeres lille guldklumps barnedåb skal I og festens hovedperson selvfølgelig kunne nyde nuet i selskab med jeres gæster.

Er det menuen, der bekymrer jer? Eller er det alt det logistiske?

Bare rolig. I bestemmer helt selv omfanget af vores service, når I vælger os som leverandør af catering til barnedåb. Vores kokke kan komme ud til jer og tilberede det hele – eller vi kan levere maden kold og klar til opvarmning.

Som kunde hos os får I adgang til vores store netværk af tjenere, konditorer og andre dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at gøre jeres dåbsfest til en fuldendt fest.

Menuer, der matcher

Hvad serverer man til en barnedåb? Brunch, frokost, smørrebrød eller italiensk buffet? Det kommer selvfølgelig helt an på tidspunktet for festen – og ikke mindst jeres ønsker.

Med vores mangeårige erfaring med at levere catering til barnedåb ved vi, hvilke menuer der matcher festens tema – og vi kommer gerne med inspiration og forslag til jeres menu.

catering til bryllup og tallerkenanretning
Catering til barnedåb

Mad, der smager ganen og behager øjet

Som forældre har I sikkert allerede tænkt på det hele – hvem der skal være fader og gudforældre. Om stilen skal være traditionel eller rustik. Hvilke sange, I skal synge i kirken. Den perfekte barnedåb kræver mange overvejelser.

Men hovedpersonens dåbskjole, dekorationer, pynt, balloner og alt det andet æstetiske fylder med sikkerhed også i jeres tanker. Af samme grund skal maden ikke bare smage godt – den skal også se godt ud.

Med Sylvest & Bang som jeres leverandør af catering til barnedåb er I altid sikret, at maden fryder både ganen og øjet. For os er form, farve og æstetik lige så vigtigt som velsmag.

Mad med hensyn til alle – allergikere såvel som veganere og vegetarer

Til en stor fest med mange gæster er der stor sandsynlighed for, at der sidder en eller flere gæster med allergier eller særlige præferencer. Det er heldigvis ikke noget problem, når I bestiller catering til barnedåb hos Sylvest & Bang.

Vi har stor erfaring med vegetarisk og vegansk catering, ligesom allergier overfor gluten og andre ingredienser ikke skal stå i vejen for, at alle gæsters smagsløg bliver forkælet. Vi fremtryller gerne velsmagende vegetariske/veganske eller allergenfri alternativer til dem, der ønsker det – eller til hele selskabet for den sags skyld.

Catering til barnedåb
catering bryllup

Rummeligt og praktisk selskabslokale til barnedåben

En barnedåb er en vigtig livsbegivenhed – og det skal selvfølgelig fejres i selskab med hele familien.

Kniber det med pladsen i jeres eget hjem, tilbyder Sylvest & Bang et lyst selskabslokale centralt i Sydhavnen. Her er der plads til alle og et livligt lysindfald – og med trinfri indgang med lift og handicaptoilet kan familiens ældste også være med. 

Scroll ned, og læs mere om vores selskabslokale til barnedåb ↓

Sylvest & Bang – vaskeægte madører med jeres ønsker i centrum

Som kunder hos Sylvest & Bang er I ikke bare endnu et par numre i rækken. Begivenheder som barnedåb kommer ikke på rad og række – og derfor skal intet overlades til tilfældighederne.

Når vi står for catering til barnedåben, er I derfor altid sikret at blive lyttet til. Det er ganske vist vores ekspertise, der kan gøre det gastronomiske og det praktiske til en succes – men det er jeres ønsker, der skaber grundlaget for vores arbejde.

Inspiration til barnedåben

Hos Sylvest & Bang har vi én mission: at levere lækre kulinariske indslag efter jeres ønsker og behov. Men det betyder ikke, at vi ikke kommer med rådgivning og inspiration – tværtimod.

Her er et udpluk af, hvad vi kan levere til barnedåben – kulinarisk såvel som praktisk og logistisk.

  • Brunch med det hele
  • Italiensk buffet
  • Barnedåbskage med børnevenligt tema og pynt
  • Borddækning og oppyntning, der matcher jeres ønsker
  • Planlægning

Selskabslokale til barnedåb

Når I booker catering til barnedåb hos Sylvest & Bang, er menuen og madglæden altid i centrum. Men vi ved også, at der skal mere end en veldrejet menu til at gøre barnedåben til en succes – de rette rammer er mindst lige så vigtige. Der skal selvfølgelig også være plads til hele familien, ligesom lokaler og dekorationer skal understøtte dagens tema.

Mangler I pladsen, kan I booke vores selskabslokale til barnedåben, når I bestiller catering hos os. Med plads til 149 siddende gæster har vores selskabslokale plads til hele familien på den store dag – uden at I skal bekymre jer om pladsmangel ved bordene.

Lokalet byder også på masser af gulvplads, så der både er plads til gæster og dåbsgaver, ligesom vi har indrettet med grønne planter for at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære. Og med de store vinduer er der fri passage for dagslyset på en dag, som i forvejen er et lyspunkt i jeres og jeres barns liv.

Skal der være ekstra atmosfære til barnedåben, står vi gerne for dekorationer og oppyntning med dåbstema – selvfølgelig ud fra jeres ønsker.

I behøver med andre ord ikke at bekymre jer om noget af det praktiske, når I booker Sylvest & Bangs selskabslokale til barnedåb. I kan roligt nyde dagen i selskab med familie og gode venner – så sørger vi for alt fra menu til dessert og dekorationer.

Lokalet er handicapvenligt og ligger på Ellebjergvej 50-52 i Sydhavnen – tæt på offentlig transport og med parkeringsmuligheder tæt på.

selskabslokale til barnedåb
selskabslokale til barnedåb catering til barnedåb

Kontakt os, og hør mere om catering til barnedåb

Vil I høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for catering til barnedåb?

Ring til os på tlf. 53 68 00 00, og hør mere – eller skriv til os i kontaktformularen nederst på siden ↓. Så kontakter vi jer snarest muligt.

Husk, at vi også leverer catering til bryllup og catering København til andre fester og festlige begivenheder.

NB: Vores catering er primært med leveringer i hovedstadsområdet - dog er vi meget fleksible og åbne over for andre aftaler.