Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Catering til bryllup

  • catering bryllup
  • catering og bryllup
  • Bryllup

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Vi glæder os til at skræddersy maden til jeres bryllup.

Ring til os på 31 70 84 79 eller send os en besked via kontaktformularen og lad os få en snak.

Dét er I sikret, når vi leverer catering til bryllup

catering til bryllup bestil

Mere end mad

For os er mad ikke bare mad. Derimod ligger der dedikation bag hver eneste anretning. Og bryllupsmenuen er ingen undtagelse. Hos Sylvest & Bang er velsmag og kvalitet en selvfølge.

Fryd for ganen – og øjet

Selvfølgelig er smagen vigtig. Men madens æstetiske udtryk er lige så vigtigt – især på en dag, hvor der ligger visuelle overvejelser bag alt fra kjole til blomster og borddækning. Heldigvis er vi ikke bange for at eksperimentere med hverken form, farve eller æstetik i maden.

catering til bryllup og tallerkenanretning
catering og bryllup

Gastronomi på jeres præmisser

Vi har masser af erfaring med at komponere spændende bryllupsmenuer – og vi kommer gerne med forslag og inspiration til jeres. Har I selv idéer, lytter vi selvfølgelig til jer. Hos Sylvest & Bang er der ingen ufleksible pakkeløsninger. Vi arbejder ud fra jeres ønsker.

Veganske og vegetariske alternativer

Selvfølgelig afstemmer vi menuen til det enkelte selskab – men også til den enkelte gæst. Vi finder gerne et velsmagende og spændende alternativ til gæster med særlige ønsker og præferencer – allergikere såvel som veganere og vegetarer. For mere information om vegansk og vegetarisk catering klik her

catering bryllup

Kompromisløs kvalitet og skræddersyet service

Sylvest & Bang er et dedikeret hold af erklærede madører med én mission: At lave mad i kompromisløs kvalitet – uanset om vi leverer catering til et bryllup, om vi steger bøffer til burgers, eller om vi lader den gastronomiske fantasi få frit spil.

Dedikationen er altid den samme hos os.

Samtidig er vi meget bevidste om, at maden går hånd i hånd med festens stemning og tema. Nogle gange er mindre mere – andre gange kan det ikke blive storslået nok.

Det har vi selvfølgelig også i tankerne, når I bestiller catering til bryllup hos os. Det sikrer en skræddersyet oplevelse – hver gang.

Vi kender til jeres bekymringer – og afstemmer vores service derefter. Så kan I nyde jeres eventyrlige dag med fokus på hinanden og jeres gæster uden kulinariske kvaler.

Inspiration til bryllupsmenuen

Med mange års erfaring med bryllupsmenuer kan vi også sammensætte den helt rette menu til jeres store dag. Ingen ønsker er for store eller besværlige, når vi leverer catering til brylluppet.

Vi kan komponere alt fra den store bryllupsbuffet til de nøje anrettede portionsserveringer.

Mangler I inspiration, har vi masser af menuer i vores repertoire – og der kommer hele tiden nye til.

Til brylluppet kan vi for eksempel anbefale:

  • Rimet laks med edamamebønner, rygeostcreme, sprødt rugbrød og brøndkarse
  • Ceviche af helleflynder med citronmarinade og frisk dild
  • Langtidsstegt mørbrad, demi glace-sovs og sæsonens grøntsager samt pommes anna
  • Chokoladefondant med hvid chokolademousse

Vi samarbejder desuden med konditorer, vinleverandører og bartendere. Derfor behøver I heller ikke at bekymre jer om hverken bryllupskage, vin og bobler eller drinks og cocktails.

Vi har desuden også et selskabslokale København, som kan danne rammerne om jeres fest. 

Selskabslokale til bryllup – nyd jeres bryllupsdag i rummelige og romantiske rammer

Selvfølgelig skal menuen være spot on til jeres bryllupsdag – og det skal vi nok sørge for, at den er. Men opskriften på det perfekte bryllup har flere ingredienser end blot menu, vin og bryllupskage.

Rammerne om begivenheden – både de fysiske og sociale – er mindst lige så vigtige. Lokalerne skal selvfølgelig være indbydende, ligesom der skal være plads til at kunne invitere hele familien, alle vennerne og andre vigtige mennesker i jeres liv.

Det har vi selvfølgelig tænkt på hos Sylvest & Bang. Derfor kan du og din udkårne også booke vores store og lyse selskabslokale, når I bestiller catering til bryllup hos Sylvest & Bang.

Her har vi plads til op til 149 siddende gæster, ligesom vi også har gjort plads til dansegulv – for intet bryllup uden brudevals. Og når benene er blevet trætte efter dansen, kan I tage et hvil i vores komfortable sofaarrangement – måske med en drink eller en kop kaffe i den ene hånd og en natmad i den anden.

Vi har i det hele taget sørget for at indrette vores selskabslokale til bryllup både rummeligt og romantisk – med et indbydende lysindfald, panoramavinduer og grønne planter. Og skal stemningen være ekstra romantisk og festlig, står vi gerne for oppyntning og dekorationer.

Sylvest & Bangs selskabslokale til bryllup ligger på Ellebjergvej 50-52 i Sydhavnen. Og med gode til- og frakørselsforhold og offentlig transport næsten lige ved døren kan jeres gæster komme nemt hjem, når natmaden er serveret, og jeres bryllup er blevet fejret med maner.

selskabslokale til bryllup catering til bryllup
selskabslokale til bryllup

Kontakt os for en snak om menuen - og alt det andet praktiske

Skal vi tage en snak om jeres store dag?

Kontakt os på 31 70 84 79 , via kontaktformularen eller på info@sylvestbang.dk.

Sammen med jer sammensætter vi en menu, der matcher lige netop jeres ønsker – uanset om I ønsker at booke vores selskabslokale til jeres bryllup, eller vi skal levere bryllupsmenuen på en helt anden adresse.

Gennem vores dygtige samarbejdspartnere kan vi også hjælpe med alt det praktiske, når I bestiller catering til bryllup hos os. Vores kokke kommer gerne og tilbereder maden på stedet – men vi tilbyder også at levere maden kold men klar til opvarmning. Det er helt op til jer.

Mangler I ekstra hænder til andet end maden?

  • Har I behov for hjælp til borddækning eller andre praktiske gøremål?
  • Mangler I en bartender, der kan mikse de helt rette cocktails og sætte stemningen senere på aftenen?
  • Søger I en DJ, der kan sætte ild i dansegulvet?

Tag en snak med os i dag, og fortæl, hvordan vi kan gøre jeres bryllupsfest lige så eventyrlig som forventet. Skal I fejre bryllup i hovedstaden, så læs mere om vores catering København.

NB: Vores catering er primært med leveringer i hovedstadsområdet - dog er vi meget fleksible og åbne over for andre aftaler.