Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Catering til firmafest

  • catering til firmafest vegetarisk
  • catering til firmafest spidskål
  • catering til firmafest selskabslokale

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Vil du og dine kollegaer høre mere om, hvordan vi kan glæde gastronomisk til jeres næste firmafest?

Ring til os på 31 70 84 79, eller skriv en mail ↓ – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på catering til jeres firmafest.

Dét kan vi tilbyde – catering til firmafest uden kompromis

catering til firmafest anretninger

Menu designet til jeres arrangement

Ingen firmafest er ens, og ønskerne til menuen kan variere. Menuen til julefrokosten er for eksempel næppe den samme som til sommerfesten, ligesom en reception om formiddagen bør byde på andre kulinariske tiltag end en firmafest om aftenenen.

Hos Sylvest & Bang får I dog altid en menu, der er designet og dedikeret til lige netop jeres arrangement. Buffet til receptionen? Grill til sommerfesten? Femretters eller det kolde bord til julefrokosten? Vi leverer det hele – og sikrer altid, at der er match mellem tema og menu.

Vi leverer med andre ord event catering til alle slags events.

Mad til alle – også vegetarer, veganere og allergikere

I en større virksomhed sidder der sikkert en håndfuld veganere eller vegetarer om bordet til firmafesten – og måske også en allergiker eller to.

Det er dog intet problem, når I vælger Sylvest & Bang som jeres leverandør af catering til firmafesten. Vi elsker at lave mad – uanset om menuen står på grill, grøntsagsgratin eller gazpacho. Vegetarisk og vegansk catering er lige så vigtig en del af vores service som hvilket som helst andet anden slags catering.

catering til firmafest vegetarisk servering
catering til firmafest flæskesteg

Totalløsning – gem arbejdet til mandag

Det kræver planlægning og overblik at planlægge en god fest. Men logistik og planlægning hører hverdagen til – ikke firmafesten. Så hvorfor ikke overlade ansvaret for alt det logistiske og praktiske til Sylvest & Bang?

Vi står nemlig ikke bare for maden. Med et stort netværk af tjenere, DJ´s, bartendere og andre samarbejdspartnere kan vi sørge for alt fra oppyntning og borddækning til udskænkning og underholdning til firmafesten.

Du og dine kollegaer knokler hver dag for at nå virksomhedens mål. Derfor fortjener I også at slappe af til firmafesten – uden at skulle tænke på andet end at nyde et lækkert måltid og kollegaernes selskab i hyggelige rammer. Så gem arbejdet og planlægningen til mandagen, og lad Sylvest & Bang stå for besværet.

Selskabslokale centralt i København

Er det småt med pladsen på virksomhedens adresse – eller trænger I bare til at komme ud af de faste rammer? Når du bestiller catering til firmafest hos Sylvest & Bang, har du også mulighed for at booke vores lyse og rummelige selskabslokale.

Her er der både plads til velkomstdrinks, middag og afslapning i det komfortable sofaarrangement. Og når I har hvilet benene nok, kan I jo passende få gang i blodomløbet og fødderne på dansegulvet.

Sylvest & Bangs selskabslokale ligger i Københavns sydhavn – tæt på S-tog, natbusser og taxaer.

catering til firmafest selskabslokale

Firmaarrangement med fokus på din virksomhed hos Sylvest & Bang

Sylvest & Bang er en virksomhed, der specialiserer sig i catering til både firmafester og private arrangementer. Holdet bag Sylvest & Bang er en passioneret kerne af selverklærede madører, der har den kulinariske legesyge til fælles.

Vi elsker at eksperimentere med nye smagssammensætninger, udforske ingredienser og råvarer samt udfordre normerne inden for maduniverset.

Dermed får du og dine kollegaer meget mere end kedelig catering, når I bestiller catering til firmafest hos Sylvest & Bang. Hos os er smagen altid i centrum – det samme er jeres ønsker.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Catering til julefrokost
  • Catering til reception
  • Catering til jubilæum
  • Catering til sommerfesten

Har I et helt andet firma event i tankerne, er vi selvfølgelig også lydhøre overfor jeres ønsker.

Book catering til firmafesten – eller kontakt os for et tilbud

Skal I holde firmafest i København? Sylvest & Bang leverer til hele hovedstadsområdet, men I er selvfølgelig også velkommen til at booke vores rummelige selskabslokale.

Kontakt os på 31 70 84 79 eller info@sylvestbang.dk for at høre mere om, hvad vi tilbyder – eller hvis I bare ønsker et uforpligtende tilbud på catering til firmafesten.

NB: Vores catering er primært med leveringer i hovedstadsområdet - dog er vi meget fleksible og åbne over for andre aftaler.

Hvis det lyster, kan du også læse mere om vores frokostordning her - eller på vores dedikerede frokostordning København side her.