Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Catering til havefest

  • catering til havefest buffet
  • catering til havefest burgere
  • catering til havefest kylling på grillen

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Skal vi gøre din havefest til en succes – smags- og underholdningsmæssigt såvel som praktisk og logistisk?

Ring til os på ☎ 31 70 84 79, eller send os en mail ↓ for et uforpligtende tilbud.

Dét får du med vores catering til havefest

catering til havefest æstetik

Mad med fokus på velsmag og æstetik

En havefest behøver ikke at være synonym med slatne salater og flade fadøl – eller en uinspirerende buffet for den sags skyld. Det mener vi i hvert fald ikke hos Sylvest & Bang. I vores øjne er mad nemlig ikke bare mad.

Mad skal smage, vække glæde og inspirere – uanset om menuen står på grillpølser eller grillet jomfruhummer. Samtidig er det vigtigt for os, at maden ikke bare glæder ganen og den gastronomiske sans, men at den også er visuelt indbydende.

Derfor er du altid sikret, at der er kælet for både både smag og detalje, ligesom råvarerne med garanti er friske og nøje udvalgt.

Helstegt pattegris eller vegansk og vegetarisk – mad på dine vilkår

Grillen er nok det klassiske omdrejningspunkt for en havefest – med dertilhørende mængder af kød ad libitum. Men hvem siger, at menuen til havefesten ikke kan bestå helt eller delvist af vegetariske eller veganske indslag?

I hvert fald ikke os. Når du bestiller catering til havefest hos Sylvest & Bang, får du mad og menuer på dine præmisser. Skal hele menuen være vegansk? Eller er der blot en enkelt vegetar blandt gæsterne?

Uanset hvad finder vi en løsning. Vi tilbereder alt fra helstegt pattegris og burgere til bagt blomkål, broccolisuppe og bruschetta. Vi har lige så stor erfaring med vegetarisk og vegansk catering som med catering til grillfesten – og den gode smag er altid i fokus.

catering til havefest knoldselleri
catering til havefest vegarfrikadelle

Hensyn til allergier og intolerancer

Er du eller en af dine gæster allergisk eller intolerant over for bestemte fødevarer? Vi sammensætter gerne særlige indslag til gæster med fødevareallergier – uanset om de er laktoseintolerante, glutenallergikere eller overfølsomme over for nødder.

Hos Sylvest & Bang er der ingen kompromisser. Vi tilbereder salater uden nødder, cheeseburgere uden ost, brød uden hvede og hvad allergier og intolerancer ellers kræver.

Med andre ord er der ingen sure miner fra vores side på grund af særlige præferencer, ønsker eller allergier. Vi sørger for, at alle går mætte hjem og får en smagsoplevelse, der gør indtryk.

Vi står for alt – fra buffet og bartender til tjener og telt

Hos Sylvest & Bang har vi de gastronomiske glæder i centrum. Men vi er også behjælpelige med alt det, der danner rammen om maden – og alt det, der supplerer og komplementerer den.

Vi samarbejder med et stærkt netværk af bartendere, tjenere, konditorer, dj’s og andre fagfolk, der kan gøre din havefest til en succes – både med hensyn til det praktiske og underholdningen. Vi kan derfor sørge for opdækning, oppyntning og teltopsætning, ligesom vi kan tilbyde servering, musik til de danselystne og cocktails til de ekstra tørstige.

Det eneste, du skal gøre, er at nyde din fest, sørge for godt selskab og håbe på godt vejr.

catering til havefest griller bøffer

Få inspiration til havefesten med Sylvest & Bang

Sylvest & Bang er en københavnsk totalleverandør af catering løsninger. Vi tilbyder alt fra catering til havefest andre former for event catering til servering og tilberedning af mad i forbindelse med bryllup, barnedåb og konfirmation.

Som kunde hos os bliver du mødt af et dedikeret hold af selverklærede madører med både erfaring og ekspertise.

Vi lægger vægt på, at der er match mellem mad og tema – men vi er samtidig ikke blege for at udfordre normerne og vores egen kunnen og kreativitet. Derimod stræber vi altid efter at udforske afkrogene i madens univers – både for at overraske og glæde vores kunders smagsløg og for at stille vores egen kulinariske nysgerrighed. Men vi er heller ikke for fine til at lægge et par solide bøffer på grillen.

Savner du inspiration til din havefest, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Der er ikke det tema og den menu, vi ikke kan levere. Vi har erfaring med catering til alle typer arrangementer i haven. For eksempel kan vi tilbyde:

Har du et helt andet havearrangement i tankerne, leverer vi selvfølgelig også maden til det.

Kontakt os, og lad os gøre dine havefest til en succes

Har du spørgsmål om catering til havefesten?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 31 70 84 79, info@sylvestbang.dk eller i kontaktformularen ↓

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker – uanset om de er store og besværlige eller små og beskedne. Når Sylvest & Bang leverer catering til din havefest, får du service på dine præmisser. Vi tilbyder primært catering løsninger i København og omegn, men i særlige tilfælde kan vi godt gøre geografiske undtagelser.

Vi glæder os til at gøre din havefest til en succes.

Hvis det lyster, kan du også læse mere om vores frokostordning her - eller på vores dedikerede frokostordning København side her.