cookies

Catering

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

I Sylvest & Bang er vi vaskeægte madører, der brænder for at gøre din dag ekstra særlig.

Ring til os på 53 68 00 00 eller send en besked og lad os sammen planlægge din dag.

NB: Vores catering er primært med leveringer i hovedstadsområdet - dog er vi meget fleksible og åbne over for andre aftaler.

Dét får du med vores catering

catering københavn

Frit valg på alle hylder

Når du bestiller mad til et event, skal det matche hele dagens atmosfære. En menu er derfor ikke bare en menu, og en buffet er ikke bare en buffet. Kort sagt: Maden skal passe til stemningen, dine gæster og jeres smagsløg.

I Sylvest & Bang elsker vi at eksperimentere med både smag, farve og konsistens - og samtidig undervurderer vi aldrig glæden ved en klassisk, velpræpareret burger.

Du kan derfor få alt fra elegante fem-retters menuer med små fine tallerkenanretninger til en helstegt pattegris, en varieret buffet eller grillede, saftige burgers, som vi samler for dig og dine gæster på stedet.

Få hjælp til alt fra årets store firmafest, brylluppet, konfirmationsfesten, julefrokosten, eller sommerens grill-arrangementer.

Også veganske og vegetariske retter

Vi har stor erfaring med at lave både vegetariske og veganske retter til alle typer arrangementer. Er du eller dine gæster allergiske over for bestemte råvarer, sørger vi naturligvis også for, at der også bliver lavet mad til dem.

Du kan læse mere om vores veganske og vegetariske catering lige her.

bedste catering i københavn

Tjenere, bartendere og isskulpturer? - Få en totalløsning

Udover at kokkerere maden og levere den, kan vi også stå for alt det andet, et arrangement kan kræve. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, som brænder ligeså meget som os for at stable events på benene.

Mangler du derfor tjenere, borde, stole, service, duge, vin og fadøl, bartendere, cocktails, telte eller sågar storstilede og festlige isskulpturer, kan vi også stå for det.

Tankerne bag
vores madglæde

catering danmark

Vi er et ungt, passioneret team, som ånder og lever for at lave god mad. Vi holder af at udfordre de typiske smagssammensætninger - og samtidig er vi ikke blege for at servere de bedste traditionelle klassikere.

Når vi laver catering, er det vigtigste for vores arbejde at sammenflette dagen i samarbejde med dig. På den måde kan vi give dig og dine gæster den bedst mulige dag. Derfor er vi særligt glade for, at vi også kan hjælpe dig med alt det andet, den store sommerfest eller julefrokost kan kræve.

Vi laver primært catering til Københavnsområdet - men ved særaftaler bevæger vi os gerne væk fra vores faste rammer.

Vi bestræber os på at give dig den bedste catering, du kan få i København.

Er du på udkig efter et festlokale til den store dag, kan du læse mere om vores bedste bud på et godt selskabslokale lige her.

Vi har naturligvis glade smileys fra Fødevarestyrelsen - se vores kontrolrapport her.