Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Event catering

  • event catering kylling
  • event catering servering
  • event catering burger
  • event catering buffet

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Har du spørgsmål til catering, eller søger du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os på  31 70 84 79, eller send os en mail. ↓

Dét kan vi tilbyde indenfor event catering

event catering

Mad til ethvert event

Bestiller du catering hos Sylvest & Bang, er der ingen kompromisser – hverken med hensyn til kvaliteten, udvalget eller mulighederne. Vi tilbereder mad til alle events og tilpasser menu og tema derefter.

Du kan bestille femretters menu til brylluppet, buffet til barnedåben eller pindemadder til receptionen. Ingen ønsker er for store eller for små – og velsmagen er altid i centrum.

Catering til virksomheder

Står den årlige firmajulefrokost, sommerfesten eller en helt tredje slags firmafest for døren? Og har du og dine kollegaer behov for en leverandør, der kan sørge for alt det kulinariske, praktiske og logistiske i forbindelse med festen?

Sylvest & Bang sparer jer for besværet med at arrangere firmaarrangementer. Vi kan levere snaps, sild og stegte fiskefiletter til julefrokoster, mad til receptioner og snacks, appetizers eller treretters menu til konferencer. Vi hjælper også gerne med at arrangere underholdning til firmafesten, ligesom vi også kan tilbyde servering og andre services.

Der er med andre ord ikke den løsning, vi ikke kan levere indenfor event catering til virksomheder.

event catering vin

event catering salat
Buffet eller totalløsning? Fleksibel service efter dine ønsker

Vi leverer den løsning, der passer til dine ønsker og behov – uanset om du arrangerer et uformelt event med stående buffet, eller du søger en totalløsning til brylluppet, barnedåben eller en anden vigtig dag, hvor alt skal gå op i en højere enhed.

Vi kan levere maden klar til opvarmning, eller vi kan stå for hele arrangementet fra A til Z – fra anretning og borddækning til musik og oppyntning.

Æstetik og gastronomi, der går op i en højere enhed

Selvfølgelig stræber vi efter at forkæle dine smagsløg. Som vaskeægte madører laver vi først og fremmest mad til ganen – men også til øjnene.

Vi lægger vægt på det æstetiske udtryk i maden såvel som det kulinariske. Dermed får du altid en menu, der ikke bare smager godt – men også tager sig godt ud.

event catering æstetik
event catering vegansk vegetarisk

Vegansk og vegetarisk – uden at gå på kompromis med smagen

Hos Sylvest & Bang elsker vi mad – bøffer såvel som bagt blomkål, kylling såvel som kikærter.

Derfor tilbereder vi selvfølgelig også velsmagende og delikate indslag til vegetarer og veganere. Og vi spiser dig ikke af med en grøn salat. Den gode smag er naturligvis også i centrum, når du bestiller vegetarisk og vegansk catering.

Kulinarisk kreativitet med vægt på kvaliteten

Sylvest & Bang er en københavnsk leverandør af event catering. Her bliver du mødt af et ungt hold af dedikerede madentusiaster med ét fælles mål: at levere mageløs mad i kompromisløs kvalitet.

Det mål efterlever vi ved hele tiden at udforske og udfordre os selv. Vi elsker at sætte vores egne evner på prøver og overraske vores kunders smagsløg, og vi bestræber os hele tiden på at eksperimentere og fremelske nye spændende smagskombinationer.

Men selvfølgelig er vi ikke for fine til at stege en bøf eller bygge en burger. Vi laver mad på dine præmisser – uanset ønsker, event og antal gæster.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Skal du arrangere et helt andet slags event, er vi selvfølgelig også behjælpelige. Vi samarbejder med et stærkt netværk af konditorer, bartendere, DJ’s, vinleverandører og tjenere. Dermed er du altid sikret match mellem vision og virkelighed, når du kontakter os med behov for event catering.

Få leveret til døren, eller book vores lokale i København

Sylvest & Bang holder til i Københavns sydhavn. Her finder du også vores store, lyse og rummelige selskabslokale, som med sine fleksible faciliteter kan danne fysisk ramme om alt fra bryllup til barnedåb.

På samme adresse kreerer vores hold af kokke kulinarisk kvalitet til vores kunder i det københavnske – og leverer selvfølgelig til hele hovedstadsområdet.

Har du behov for catering til et event uden for hovedstaden? Kontakt os, og hør nærmere – i visse tilfælde kan vi godt være fleksible med hensyn til geografien.

Kontakt os for et tilbud på catering til dit event

Flere og flere vælger catering, når menuen til festen skal i hus. Søger du også en kvalitetsbevidst leverandør af event catering?

Kontakt Sylvest & Bang på 31 70 84 79, via kontaktformularen eller på info@sylvestbang.dk, og fortæl os, hvordan vi kan gøre dit næste arrangement til en succes – kulinarisk såvel som praktisk.

NB: Vores catering er primært med leveringer i hovedstadsområdet - dog er vi meget fleksible og åbne over for andre aftaler.