cookies

Frokostordning

Vi tilbyder også 

Catering

Selskabslokale

Giv os et kald på 31 70 84 79 eller send os en besked i kontaktformularen og lad os sammen planlægge jeres frokostordning.

Dét får I ud af vores frokostordning

Frokostordning

Brændstof til arbejdsdagen

En god frokost skal give masser af brændstof til at gribe den næste lange liste af arbejdsopgaver. Derfor lægger vores team en stor ære i at levere et alsidigt og mættende måltid til vores kunder. 

Alle retter er samtidig sunde, lavet med 1. klasses råvarer - og vi lægger særligt mange tanker og kræfter i, at jeres salater skal være spændende at sætte tænderne i.

En frokost hos os vil typisk bestå af:

  • En god blanding af en velproduceret, varm hovedret

  • Tre friske, blandede salater med bl.a. frisk og tørret frugt, grillede eller dampede grøntsager og nødder

  • Et fyldigt madbrød propfyldt med kerner, eller fx gulerødder, kartofler og broccoli, tomater og malt
  • Passende udvalg pålæg med tilbehør

  • Lækker ost med graniture
  • En grøn blandet bladsalat

  • ... og naturligvis vores chilisauce samt en anden passende dressing.

Vi elsker dertil at bruge friske krydderurter og eksperimentere med spændende krydderier fra hele verden.

Retter skræddersyet til jer

Vi holder af at samarbejde med vores kunder, da det giver bedre mulighed for at sikre den bedste frokost for jer. Har I bestemte vaner og rutiner, der skal koordineres med frokosten, eller taler jeres smagsløg for noget helt bestemt, finder vi en løsning sammen.

Retter til firmafrokoster
Sund frokostordning københavn

Vegetarisk og vegansk mad og Fokus på allergener

Vi tager med glæde højde for vegetarer, veganere og personer med allergier, og sørger for, at de får deres separate måltid, kun lavet til dem.

Få frugtordning og andet godt oveni

I kan også tilkøbe vores sunde snack-ordning med både frugt og grønt, så de små grå holder sig kørende hele arbejdsdagen. Derudover tilbyder vi levering af mælk, så I altid har mælk nok til kaffen.

frokostordninger til firmaer

Vores tilgang
til maduniverset

Kokkene i Sylvest & Bang

Vi er et passioneret hold drevet af vaskeægte madglæde - og vi tror på, at en god frokost kan bidrage til et godt arbejdsmiljø. Når vi planlægger frokostordninger til firmaer, forsøger vi derfor altid at skabe en varieret frokost, baseret på spændende smagssammensætninger og en god visuel oplevelse.

Vi henter inspiration fra hele verden og går altid efter at bruge sæsonens råvarer. Samtidig lægger vi mange kræfter i hele tiden at udvikle vores frokost, så både I - og vi - synes, det er sjovt at gå på arbejde.

Direktør og Partner Kim Sylvest Hansen er uddannet på Hotel og Restaurantskolen og brænder for at værne om din frokostordning lavet af Sylvest & Bang.

Se alle vores glade smileys fra Miljø- og Fødevareministeriet ved at klikke lige her.

Vi kan også levere mad til diverse arrangementer.