Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Frokostordning

 • Frokostordning
 • Frokost ordning
 • Frokostordning hos Sylvest & Bang
 • Frokostordning buffet

Vi tilbyder også 

Catering

Selskabslokale

Skal vi levere sund, nærende og lækker frokost til jeres virksomhed? Lad os sammen planlægge jeres frokostordning.

Giv os et kald på 53 68 00 00, eller send os en besked i kontaktformularen ↓ for et tilbud, der matcher jeres ønsker

Dét får I ud af vores frokostordning

Brændstof til arbejdsdagen

Trætte medarbejdere med tomme maver er sjældent særligt produktive. Når maven rumler og blodsukkeret daler, følger arbejdsindsatsen for det meste trop. Derfor er det alfa og omega, at dine medarbejdere får nok næring til hjernen i løbet af arbejdsdagen.

En god frokost skal give masser af brændstof til at gribe den næste lange liste af arbejdsopgaver. Derfor lægger vores team en stor ære i at levere et alsidigt og mættende måltid til vores kunder.

Alle retter er samtidig sunde og lavet med førsteklasses råvarer – og vi lægger særligt mange tanker og kræfter i, at jeres salater skal være spændende at sætte tænderne i. Hos Sylvest & Bang spiser vi jer aldrig bare af med en gængs grønt salat.

Frokostordning salat

Retter skræddersyet til jer

Vi holder af at samarbejde med vores kunder, da det giver bedre mulighed for at sikre den bedste frokost for jer. Har I bestemte vaner og rutiner, der skal koordineres med frokosten, eller taler jeres smagsløg for noget helt bestemt, finder vi en løsning sammen.

Som jeres leverandør af frokostordninger tilstræber vi altid at lytte til jeres ønsker – uanset hvilke krav I stiller til jeres firmafrokost.

Vegetarisk og vegansk mad og fokus på allergener

Alle er forskellige på en arbejdsplads. Både når det kommer til vaner, personlighed og arbejdsrutiner, og når det kommer til, hvad man foretrækker at spise – og ikke mindst hvad man kan tåle.

Det er vi meget bevidste om Sylvest & Bang. Vi leverer frokostordninger til mange forskellige virksomheder, og derfor ved vi også, at der altid vil sidde én flere vegetarer, veganere eller allergikere på kontoret – især på større arbejdspladser. Og dem tager vi selvfølgelig hensyn til, når vi tilbereder mad til jeres arbejdsplads.

Vi tager med glæde højde for vegetarer, veganere og personer med allergier og sørger for, at de får deres separate måltid kun lavet til dem – uden at gå på kompromis med kvalitet og velsmag. Vegetarisk og vegansk firmafrokost hos Sylvest & Bang er lige så delikat som et hvilket som helst andet måltid.

Vi kan også lave ugentlige kødfrie-dage for hele din virksomhed.

Frokostordning vegetar
Frokostordning frugt og grønt

Få frugtordning og andet godt oveni

Selvom du og dine kolleger kommer langt med en solid frokost, er det ikke altid, at sulten tilpasser sig frokostpausen. Mange af os har lært, at vi skal spise os mætte til hovedmåltiderne, og at vi skal droppe mellemmåltiderne. Men det er faktisk ikke rigtigt.

Tværtimod er mellemmåltiderne med til at holde blodsukkeret stabilt, så du kan koncentrere dig i løbet af arbejdsdagen. Ikke mindst er sunde snacks i løbet af dagen med til at forhindre, at du overspiser til hovedmåltiderne.

Derfor tilbyder vi også snack-ordning hos Sylvest & Bang. I kan tilkøbe vores sunde snack-ordning med både frugt og grønt, så de små grå holder sig kørende hele arbejdsdagen. Derudover tilbyder vi levering af mælk, så I altid har mælk nok til kaffen.

 

En frokost hos os vil typisk bestå af:

 • En veltilberedt varm hovedret

 • Tre friske, blandede salater med blandt andet frisk og tørret frugt, grillede eller dampede grøntsager og nødder

 • Et fyldigt madbrød propfyldt med kerner eller gulerødder, kartofler og broccoli, tomater og malt

 • Passende udvalgt pålæg med tilbehør

 • Lækker ost med graniture

 • En grøn blandet bladsalat

 • ... og naturligvis vores chilisauce samt en anden passende dressing

Vi elsker dertil at bruge friske krydderurter og eksperimentere med spændende krydderier fra hele verden.

Send os en besked om jeres ønsker og hvor mange I er. Så kan vi tage en snak om, hvad der passer til jeres virksomhed. I kan også bare ringe og få en god snak på   53 68 00 00 

Hvorfor er en god frokostordning vigtig for dine medarbejdere?

Fordelen ved en god frokostordning fra Sylvest & Bang er blandt andet, at der er blevet tænkt over, hvilken mad der giver jer energi til resten af dagen – og hvad der får jer til at føle jer godt tilpas i kroppen.

Ligesom en bil har brug for energigivende brændstof, så har vi mennesker det også – særligt på en arbejdsplads, hvor vi skal bruge vores hoveder.

Vi ved samtidig, at det er vigtigt for alle at få en sund pause til at nulstille arbejdshjernen og nyde et godt måltid i selskab med kolleger. Desværre under mange ikke sig selv en god pause i løbet af arbejdsdagen – og spiser måske blot en sandwich foran computeren.

Sidst men ikke mindst skal du aldrig undervurdere glæden ved en frynsegode på arbejdet som en knaldhamrende lækker frokostordning.

Holder din virksomhed til i hovedstadsområdet, og ønsker du og dine kolleger velsmagende frokost leveret lige til døren hver dag? Her kan du læse mere om frokostordning i København.

Vil du forkæle dine medarbejdere med en frokostordning?

Med en frokostordning kan du give dine medarbejdere en mættende og energigivende frokost. Maden er også tilpasset til jeres smagsløg, behov og ønsker.

Mættende mad kræver gode råvarer. Derfor udvælger vi nænsomt kun førsteklasses råvarer, når vi skal tilberede frokosten for dig og dine medarbejdere.

Er I interesserede? Så kontakt os i dag via kontaktformularen, på tlf. 53 68 00 00 eller på mail info@madvaerk.dk

Vores tilgang
til maduniverset

Vi er et passioneret hold drevet af vaskeægte madglæde – og vi tror på, at en god frokost kan bidrage til et godt arbejdsmiljø. Når vi planlægger frokostordninger til firmaer, forsøger vi derfor altid at skabe en varieret frokost, baseret på spændende smagssammensætninger og en god visuel oplevelse.

Vi henter inspiration fra hele verden og går altid efter at bruge sæsonens råvarer. Samtidig lægger vi mange kræfter i hele tiden at udvikle vores frokost, så både I – og vi – synes, det er sjovt at gå på arbejde

Se alle vores glade smileys fra Miljø- og Fødevareministeriet ved at klikke lige her.

Vi kan også levere mad til diverse arrangementer.

Læs hvad vores glade kunder siger her.

Cisv siger bl.a. : "Dejlig varieret mad, der smagte af noget, gode hjemmebagte brød hver dag. De var meget fleksible omkring alle vores
allergier, intolerancer, vegetarer etc."