cookies

Læs mere om vores nytårsmenu

Vi ønsker jer et godt nytår om

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Alt det praktiske

Minimums-bestilling til både maden og vinen er 2 personer, og der er ingen maksimum-bestilling.

afhentning

Afhentningen er på følgende adresse den 31.december mellem kl. 11:00 og 14:00:


Ellebjergvej 50-52
2450 København SV
Telefon: 31708479 / 26279525


Betaling

Betaling er ved afhentning og der kan betales med kort, MobilePay eller kontant.

Bestilling & afbestilling

BESTILLING
Deadline for bestilling er den 30. december kl 18.00

AFBESTILLING
Ønsker I at afbestille, er afbestillingsdeadlinen fredag den 28.december kl. 23:59

Jeres bestilling er gældende og ved uafhentet bestilling, sendes faktura.

udbringning

Udbringning er muligt for et gebyr på 250,- dog kun i StorKøbenhavn.
Udbringninger er mellem kl.11:00 – 14:00. Ønskes levering, skal dette noteres ved jeres bestilling.

Vores 3-retters nytårsmenu, 2018

Forret:

Cremet hummerbisque med håndpillede rejer, syrlig æblepuré, smørristet rugbrødsknas, dildolie og frisk dild

Hovedret:

Bøf af kalvemørbrad med kartoffelterrin, sellericreme af knoldselleri med brunet smør, haricots vert, syltet skalotteløg, sort trøffelsauce og brøndkarse

Dessert:

Mørk chokolade ”brownie” med hvid chokolademousse, abrikospuré med vanilje, syltede brombær, karamel med havsalt, knas af hvid chokolade og rød skovsyre
  • Forret:

    Cremet hummerbisque med håndpillede rejer, syrlig æblepuré, smørristet rugbrødsknas, dildolie og frisk dild
  • Hovedret:

    Bøf af kalvemørbrad med kartoffelterrin, sellericreme af knoldselleri med brunet smør, haricots vert, syltet skalotteløg, sort trøffelsauce og brøndkarse
  • Dessert:

    Mørk chokolade ”brownie” med hvid chokolademousse, abrikospuré med vanilje, syltede brombær, karamel med havsalt, knas af hvid chokolade og rød skovsyre

Serveres med Friskbagt Manitoba brød & Økologisk smør

Hold musen over cirklerne
for at læse om retten.

Her finder du vores nøje udvalgte Vinmenu

Vi sørger selvfølgelig for at vinen leveres tempereret

Hold musen over cirklerne

D’Arenberg Noble Prankster

Spøgefuglen / the prankster
Chester Osborne har slået til igen, ved at lave en dessertvin af botrytiserede / skrumpede druer med hidtil uset drueblanding fra kystnære marker på Fleurieu halvøen. Her er fed viskositet, orientalske krydderi-toner og tørrede frugter kvikket op med lidt lime/orangefriskhed og et, for drueblandingen, overraskende fint syreniveau.

Reverdito Langhe Nebbiole

Simane-skråningen ligger i Castagni, et af Barolos meget fine crus, men med kun et år i eg, må vinen ikke kaldes for Barolo. Stilen er den samme, men vinen er mere åben og frugtig til at drikke yngre. Michele Reverdito overtog domænet fra faderen i 1999, en lille vingård på 20 hektar i la Morra og naboer, som årligt leverer ca. 70.000 fl. Han får i kælderen hjælp af søsteren Sabina og i vinbjergene af far Silvano og moderen Maria.

Cap Cette Chardonnay

En lækker og aromatisk hvidvin fra skråninger nær Sète (Cette er lokalt navn) ved den sø, som leverer Frankrigs bedste østers - perfekt til denne vin! Vinmager Jean Verrier kender sin Bourgogne og bruger metoder herfra. Mosten ligger sammen med skallerne en dag før gæringen, og vinen lagrer sur lie indtil tapning. Let eksotiske toner og en anelse fad; med god friskhed i afslutningen. Nydes ung og kølig til såvel østers som andre forretter - eller et glas i utide.
  • D’Arenberg Noble Prankster

    Spøgefuglen / the prankster
    Chester Osborne har slået til igen, ved at lave en dessertvin af botrytiserede / skrumpede druer med hidtil uset drueblanding fra kystnære marker på Fleurieu halvøen. Her er fed viskositet, orientalske krydderi-toner og tørrede frugter kvikket op med lidt lime/orangefriskhed og et, for drueblandingen, overraskende fint syreniveau.
  • Reverdito Langhe Nebbiole

    Simane-skråningen ligger i Castagni, et af Barolos meget fine crus, men med kun et år i eg, må vinen ikke kaldes for Barolo. Stilen er den samme, men vinen er mere åben og frugtig til at drikke yngre. Michele Reverdito overtog domænet fra faderen i 1999, en lille vingård på 20 hektar i la Morra og naboer, som årligt leverer ca. 70.000 fl. Han får i kælderen hjælp af søsteren Sabina og i vinbjergene af far Silvano og moderen Maria.
  • Cap Cette Chardonnay

    En lækker og aromatisk hvidvin fra skråninger nær Sète (Cette er lokalt navn) ved den sø, som leverer Frankrigs bedste østers - perfekt til denne vin! Vinmager Jean Verrier kender sin Bourgogne og bruger metoder herfra. Mosten ligger sammen med skallerne en dag før gæringen, og vinen lagrer sur lie indtil tapning. Let eksotiske toner og en anelse fad; med god friskhed i afslutningen. Nydes ung og kølig til såvel østers som andre forretter - eller et glas i utide.

Lad propperne springe

Canals Nadal Cava Brut

Dejlig både som velkomstglas og til kl 24.
Canals-Nadal leverer Cava så langt fra de store huse, som tænkes kan. Den årlige høst er 50.000 fl/år -omtrent hvad Freixenet præsterer på bare én arbejdsdag. Fint brus med små bobler, intens duft, tør og sprød, frisk, med god afrundet smag.

Crémant Bourgogne Rose

Helt perfekt og festlig til kl. 24.
En herlig crémant med smuk lyserød farve. God Crémant er ofte så god som Champagne, og denne er blandt de bedste. 100% Pinot Noir fra selve Côte D'Or, hvor den fineste Bourgogne laves. Gror på skråningerne over Nuits St.Georges og Beaune, hvor vinen også laves på Champagne-metoden. Rost overalt som en af de bedste: Klassisk lyserød Crémant med markant aroma og middelfyldig, tør smag.

Champagne Charpentier Brut

Nyd den som apéritif til Dronningens Nytårstale
Fornem vin med en perfekt afslutning. Frisk og sprød frugt. Ekstremt afrundet, kompleks og veldisponeret struktur. Excellent champagne med fint brus, indbydende duft og frisk tørhed, der hæver sig over vin fra mange store huse. Domænet ligger nær Paris og har 20 hektar på perfekt sydskråning over floden Marne, ejet af familien siden 1855. Den unge Jean-Marc er pioner for bæredygtig drift uden insektgifte.

Bestil din nytårsmenu her

Bestil nytårsmenu med lækker mad, vin, bobler og chokolade

I kan høre mere om vores menu, og hvordan vi gør jeres aften ekstra speciel, ved at ringe til os på 31 70 84 79, eller sende os en mail på nytaar@sylvestbang.dk.

Vi ser frem til jeres bestilling og at gøre jeres nytår til en rigtig dejlig aften.

Med venlig hilsen og godt nytår
Holdet fra Sylvest & Bang