cookies

Om Sylvest og Bang
og vores madrejse

Sylvest & Bang blev i 2015 startet af to brødre inden for cateringbranchen og en fælles ven. Holdet slog hovederne sammen med visionen om at dele en fælles madglæde – og sprede den gennem god catering og frokostordninger til firmaer.

Virksomheden har siden da været i rivende udvikling. Vi hakker, marinerer, damper, griller, flamberer og bager til daglig mere og mere mad til firmafrokoster. Derudover leverer vi alskens former for catering til arrangementer som grillfester, julefrokoster, konfirmationer og bryllupper.

Vores inspirationskilder er køkkener rundt omkring i hele verden. Samtidig udfordrer vi hver dag maduniversets normer og eksperimenterer og leger med nye smagssammensætninger, som vi håber, vil give dig en rigtig god madoplevelse.

Det vigtigste i al vores arbejde er netop at levere lækker kvalitetsmad efter dine ønsker og behov.

I 2017 flyttede vi lokation og vores portefølje blev udvidet med et selskabslokale, så vi nu har mulighed for at tilbyde en totalløsning til diverse arrangementer og events.

Læs meget mere om vores frokostordning, catering eller selskabslokale lige her. Vi har også en dedikeret frokostordning København side her.

I Sylvest & Bang er vi vaskeægte madører, der brænder for at gøre din dag ekstra særlig.

Ring til os på 53 68 00 00 eller send en besked og lad os sammen planlægge din dag.