cookies

Om Sylvest og Bang
og vores madrejse

Sylvest & Bang blev i 2015 startet af to brødre inden for cateringbranchen og en fælles ven. Holdet slog hovederne sammen med visionen om at dele en fælles madglæde – og sprede den gennem god catering og frokostordninger til firmaer.

Virksomheden har siden da været i rivende udvikling. Vi hakker, marinerer, damper, griller, flamberer og bager til daglig mere og mere mad til firmafrokoster. Derudover leverer vi alskens former for catering til arrangementer som grillfester, julefrokoster, konfirmationer og bryllupper.

Vores inspirationskilder er køkkener rundt omkring i hele verden. Samtidig udfordrer vi hver dag maduniversets normer og eksperimenterer og leger med nye smagssammensætninger, som vi håber, vil give dig en rigtig god madoplevelse.

Det vigtigste i al vores arbejde er netop at levere lækker kvalitetsmad efter dine ønsker og behov.

I 2017 flyttede vi lokation og vores portefølje blev udvidet med et selskabslokale, så vi nu har mulighed for at tilbyde en totalløsning til diverse arrangementer og events.

Læs meget mere om vores frokostordning, catering eller selskabslokale lige her. Vi har også en dedikeret frokostordning København side her.

Kim Sylvest Hansen

Direktør. Partner

Direktør og Partner Kim Sylvest Hansen var med fra starten da Sylvest & Bang startede op. Kim har været udlært kok fra Hotel- og Restaurantskolen siden 2002 og har arbejdet både som køkkenchef og restaurantchef samt Food & Beverage Manager igennem sin karriere. Gennem årene har han arbejdet en del i udlandet samt på nogle af Danmarks bedste restauranter og senest som restaurantchef på Michelin restauranten Grønbech & Churchill. Han har en dyb kærlighed til branchen og elsker madlavning.

Claes Bohn-Willeberg

Partner

Anders Bang Olsen

Partner

I 2018 er Claes Bohn-Willeberg indtrådt som medejer. Både Anders & Claes har en stor kærlighed til iværksætteri og i deres daglige drift af deres fælles ingeniørfirma på Christianshavn, savnede de en troværdig, kvalitetsbevidst leverandør af en kvalitetsfrokostordning til rimelige priser.

Derfor valgte Anders sammen med Kim og Lasse at stifte Sylvest & Bang. Udover en fælles ingeniørvirksomhed deltager Anders & Claes også i en række andre virksomheder sammen. Bl.a. er de medejere af et firma, der leverer økologiske fødevarer i Middelfart.

I Sylvest & Bang er vi vaskeægte madører, der brænder for at gøre din dag ekstra særlig.

Ring til os på 31 70 84 79 eller send en besked og lad os sammen planlægge din dag.