Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Påskefrokost ud af huset

  • påskefrokost ud af huset
  • påskefrokost buffet gravad laks
  • påskefrokost buffet brød

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Skal vi stå for menuen til jeres påskefrokost?

Kontakt os på 31 70 84 79 eller i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Påskefrokost ud af huset – dét kan vi tilbyde

Påskefrokost menu ud af huset fiskefilet

Kulinarisk kreativitet eller konservativt og klassisk – du bestemmer

Påsken er en højtid med flere faste traditioner – og for nogle er påskemenuen lige så traditionsbunden som julefrokosten. Andre er lidt mere innovative, når det kommer til at vælge mad til påskefrokosten.

Uanset om du hører til de konservative eller kreative, er du dog altid sikret mad på dine præmisser, når du bestiller catering hos Sylvest & Bang. Vi elsker at udforske og eksperimentere med nye smagssammensætninger – men vi elsker også de traditionelle klassikere. Vi laver med andre ord både den traditionelle påskefrokost buffet og den alternative påskefrokost med samme entusiasme.

Påskefrokost ud af huset efter jeres smag

Der findes næppe et facit på den perfekte påskefrokost. Smag og behag og individuelle familietraditioner betyder varierende menuer fra det ene påskebord til det andet.

Hos Sylvest & Bang skal vi dog nok sammensætte en menu, der lever op til jeres ønsker. Vi er et hold af selverklærede madører, og derfor kan vi selvfølgelig også kreere og kokkerere en påskemenu efter din og dine gæsters smag. Ønsker I inspiration til menuen, står vi selvfølgelig også klar med forslag. Scroll længere ned for at se et forslag til menuen.

Påskefrokost ud af huset laks
Påskefrokost ud af huset vegansk

Veganske og vegetariske retter

For mange er påskefrokosten nærmest synonym med kød – frikadeller, lammeculotte og selvfølgelig alt godt fra havet. Men det betyder ikke, at vegetarerne og veganerne skal snydes for gastronomisk glæde.

Derfor tilbyder vi også vegetarisk og vegansk catering – og vi går aldrig på kompromis med smagen. Hos os vegetarisk og vegansk mad ikke en nebengesjæft, men en integreret del af vores service. Derfor er du selvfølgelig også sikret velsmag og kulinarisk kvalitet, når du bestiller veganske eller vegetariske retter.

Lyse og rummelige selskabslokaler

Har du inviteret for mange gæster til påskefrokosten? Ingen grund til bekymring. Vi har nemlig et stort selskabslokale til rådighed, som du kan booke, når du bestiller påskefrokost ud af huset hos Sylvest & Bang.

Lokalet, som ligger i Sydhavnen, er lyst og rummeligt. Med plads til op til 149 siddende gæster kan du roligt invitere hele familien eller alle kollegaerne. Og bliver der brug for et hvil ovenpå den store påskefrokost buffet med både snaps og øl, kan du og dine gæster slappe af i vores behagelige sofaarrangement.

Påskefrokost ud af huset selskabslokale

Forslag til påskemenuen

Der er ingen begrænsninger, når du bestiller påskefrokost menu ud af huset hos Sylvest & Bang. Et forslag til menuen kunne dog være:

  • Karrysild, dildsild og sennepssild
  • Gravad laks med rævesovs
  • Fiskefilet med remoulade
  • Æg og rejer
  • Lun leverpostej
  • Hjemmebagt brød – både lyst og mørkt

Påskefrokost menu ud af huset – få et tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på påskefrokost ud af huset eller leje af vores selskabslokaler?

Ring til på 31 70 84 79, eller skriv til os en på info@sylvestbang.dk eller i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.