Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8
cookies

Portionsanrettet frokost


Lad os spise sammen - hver for sig

  • portionsanrettet-frokost-vegansk
  • spidskål vegansk catering
  • portionsanrettet frokost-lukket

Læs mere

Om os

Referencer

Frokosten på arbejdspladsen behøver ikke at være kedelig, selvom den almindelige frokostordning ikke er tilgængelig for dig og dine kollegaer under særlige situationer, f.eks. COVID-19-epidemien.

Vi har derfor skræddersyet en lækker portionsanrettet frokost i form af en lunchbox som giver en fantastisk smagsoplevelse og energi til arbejdet. Hver dag kan I vælge mellem flere forskellige retter. 

Kontakt os i dag via tlf. 31 70 84 79 send os en besked via kontaktformularen eller pr. mail til info@sylvestbang.dk og lad os få en snak om en portionsanrettet frokostløsning til din virksomhed. 

Der er minimumsbestilling på 10 kuverter/personer.

Prisen pr. lunchbox er 55 kr. ekskl. moms.

Dét får du med vores portionsanrettet frokostordning

portionsanrettet frokost

Lunchboxes med fokus på madoplevelse, kvalitet og sundhed

Vores hold af madører brænder for at give den perfekte madoplevelse. En portionsanrettet frokostordning gør arbejdsdagen lettere for dine kollegaer i særlige tider - specielt hvis der skal holdes afstand, ikke kan spises i kantinen eller har en varierende arbejdsdag, hvor frokosten spises forskudt.

Med fokus på kvalitet, sundhed og en lækker smagsoplevelse har vi skræddersyet en portionsanrettet frokost udover det sædvanlige.

Gør noget ekstra for dine kollegaer

Med en portionsanrettet frokostordning kan du gøre noget ekstra for dine medarbejder i særlige tider. Selvom kantinen er lukket og den sædvanlige frokostordning ikke er til gengæld, så skal du ikke snyde dine medarbejdere for en velsmagende frokost.

Vores lunchboxes giver mulighed for at dine medarbejdere stadig kan nyde en velsmagende frokost, men samtidig tage diverse forholdsregler når det gælder hygiejne, afstand og anden kontakt. Ligeledes er medarbejderne heller ikke tvunget til at spise på samme tid i kantinen, hvilket gør arbejdsgangen mere agil for dig og dine medarbejdere.

Er du interesseret i en portionsanrettet frokostordning til dig og din virksomhed, så kontakt os i dag pr telefon, e-mail eller via kontaktformularen herunder. Minimumsbestilling er 10 kuverter og prisen er 55 kr. ekskl. moms pr. anretning

Portionsanrettet-frokost-med-kage
lunchbox-lukket-vegetar

Forholdsregler og et højt hygiejneniveau

Hos Sylvest & Bang gør vi alt for at du som frokostgæst skal være tryg i særlige tider - specielt hvis du skal tilbringe frokosten med kollegaer og samarbejdspartnere, hvor kantinen er lukket eller afstand er nødvendig. Vores portionsanrettet frokostløsning vil derfor blive leveret i en lukket emballage som er pakket til hver enkelt medarbejder. Dermed undgås fælles håndkontakt på service eller andre anretninger.

Husk, vi følger altid Fødevarestyrelsens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god hygiejne i særlige tider og holder os ligeledes opdaterede på myndighedernes kommende retningslinjer. Vi har også vores egne skærpede forholdsregler når det gælder håndtering af fødevarer.

For information fra Fødevarestyrelsen vedr. smitte gennem mad klik venligst her.

For information fra Sundhedsstyrelsen vedr. smittefare i særlige tider, herunder COVID-19, klik venligst her.

For den nyeste kontrolrapport fra Miljø- og Fødevareministeriet klik her.

Dagens frokost er allerede serveret

For at sikre et højt serviceniveau, både når det gælder kvalitet, tilberedning og friskhed, er indholdet i lunchboxen bestemt ud fra dagens menu. Den portionsanrettet frokost vil dag til dag have et varierende udvalg af friske råvarer som også tilgodeser de medarbejdere som spiser vegansk eller vegetarisk. 

Den daglige anretning vil blive fastlagt allerede ugen før, og du har derfor rig mulighed for at få et overblik over hvad menuen bliver på bestemte dage. Et eksempel på en lunch box og den ugentlige menu kan ses herunder.

anrettet-mad-portion

Eksempel på ugens menu

Vi har et hav af smagsfulde retter, både veganske og vegetariske - og der kommer hele tiden nye, i takt med at vi får nye kreative idéer. 

Nedenstående er eksempler på lækre og velsmagende portionsanrettet måltider, som du kan få leveret. 

Du kan se menuen for den kommende uge lige her - uge 36

Har du/I spørgsmål vedrørende allergi, så kontakt os venligst på telefon 31 70 84 79.

Lad os tage en snak om en portionsanrettet frokostløsning til dig og din virksomhed.

Vil du gøre noget ekstra for dine medarbejdere i særlige tider, hvor kantinen er lukket og den ordinære frokostordning ej er tilgængelig? Vores lunchboxes er derfor løsningen. Med vores portionsanrettet frokostordning giver du muligheden for at nyde en velsmagende frokost i tider, hvor der er fokus på smittefare, afstand og sundhed. Lad dine medarbejdere spise sammen - hver for sig.

Kontakt os allerede i dag via tlf. 31 70 84 79, kontaktformularen eller pr e-mail på info@sylvestbang.dk. Minimumsbestilling på 10 kuverter/personer.