cookies

Selskabslokale Amager

Vi tilbyder også 

Catering

Frokostordning

Giv os et kald på 31 70 84 79 og få en snak om dine ønsker og behov.

Vi skaber rammerne
for dit selskab

selskabslokale på Amager

Vil du have mulighed for både dans og hyggesnak i sofaer?

Så er vores selskabslokaler noget for dig. Vores selskabslokale Amager kan nemlig indrettes som du ønsker. Det giver mulighed for at skræddersy rammerne således, at de matcher jeres ønsker, uanset hvilken type arrangement du/I skal afholde.

Drømmer du/I om et stort dansegulv, hvor de af jeres gæster der har lyst, kan svinge hofterne, men at der samtidig også skal være plads til de, der gerne vil hyggesnakke i sofaer, kan det uden problem arrangeres.

Ønsker du bordene har en bestemt opstilling, er det heller ikke noget problem. Lokalet har en størrelse og form der gør det muligt med de fleste former for bordopstillinger.

Vores lokaler er desuden særligt handicapvenlige med handicaptoilet og trin-fri indgang med lift.

Dejligt lyst selskabslokale Amager

Gode rammer er det vigtigste fundament, for at give en god fest de bedste forudsætninger. Omgivelserne og indretningen er derfor vigtige at have i tankerne, når der skal findes et selskabslokale Amager.

Vores lokaler i Sydhavnen har det dejligste lysindfald, der om dagen skaber en rolig og behagelig stemning - perfekt til dagsarrangementer.

Når mørket falder på, kan du selv bestemme, om du vil rulle gardiner for det store vinduesparti. 

Her kan du desuden læse gode råd til sådan holder du en god fest.

selskabslokale på amager sofaområde
Bordopstilling i selskabslokale på amager

Transportmuligheder for alle

Er dine gæster enten i bil, tog, cykel eller bus, er selskabslokalet på Amager både let at finde og samtidig komme til og fra. Der er både S-tog station, bus-station og mulighed for gratis parkering lige i nærheden. Det gør det let for alle dine gæster at finde vej, uanset om de kommer langvejs fra.

Det er desuden heller ikke første gang Københavns taxaer, har skullet finde deres vej til vores selskabslokale Amager. Hvis taxa derfor er det foretrukne transportmiddel, er det ikke noget problem.

Vi sørger for lækker mad til dig og dine gæster

Hvad end det er fødselsdag, reception eller julefrokost, sørger vi for at skræddersy menuen. Vi er et passioneret hold af kokke, der de seneste år har gjort en dyd ud af at sørge for mætte maver og tilfredsstillede smagsløjer, til alle typer af events.

Vil du høre mere om vores catering, er du velkommen til at give os et kald eller sende mail. Så finder vi i fællesskab den perfekte menu, til jeres dag/aften i selskabslokalet på amager.   

Der er desuden også mulighed for vegetarisk og vegansk catering.

Bordopstilling til selskabslokale Amager
bestil mad og book selskabslokale på Amager

Ring og få et uforpligtende tilbud på leje af selskabslokale Amager

Har spørgsmål til selskabslokalet, vores menu, eller vil du reservere en dato, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 31 70 84 79 eller sende en mail til info@sylvestbang.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Er du på udkig efter frokostordning til dit firma, tilbyder vi også det.

Beliggenhed på selskabslokale Amager

Vores selskabslokale har en praktisk, central beliggenhed i København, på Ellebjergvej 50-52, 2450 København.

Ring til os for at høre mere på tlf.  31 70 84 79 .