Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Selskabslokale København

Vi tilbyder også 

catering

Catering

frokostordning

Frokostordning

Giv os et kald på 31 70 84 79 og få en snak om dine ønsker og behov.

Vi skaber rammerne
for dit selskab

selskabslokale-på-Amager

Vil du have mulighed for både dans og hyggesnak i sofaer?

Så er vores selskabslokaler noget for dig. Vores selskabslokale København kan nemlig indrettes som du ønsker. Det giver mulighed for at skræddersy rammerne sådan, at de matcher jeres ønsker, uanset hvilken type arrangement du skal afholde.

Drømmer du om et stort dansegulv, hvor dine gæster kan svinge hofterne og der samtidig er plads til dem, der gerne vil hyggesnakke i sofaerne? - Det er vores selskabslokale helt oplagt til. 

Ønsker du bordene har en bestemt opstilling, er det heller ikke noget problem. Lokalet har en størrelse og form der gør det muligt med de fleste former for bordopstillinger.

Vores lokaler er desuden særligt handicapvenlige med handicaptoilet og trin-fri indgang med lift.

Dejligt lyst selskabslokale København

Gode rammer er det vigtigste fundament, for at give en god fest de bedste forudsætninger. Omgivelserne og indretningen er derfor vigtige at have i tankerne, når der skal findes et selskabslokale København.

Vores lokaler i Sydhavnen har det dejligste lysindfald, der om dagen skaber en rolig og behagelig stemning - perfekt til dagsarrangementer.

Når mørket falder på, kan du selv bestemme, om du vil rulle gardiner for det store vinduesparti. 

Her kan du desuden læse gode råd til sådan holder du en god fest.

stort sofaområde i et stort selskabslokale
Bordopstilling i selskabslokale på amager

Transportmuligheder for alle

Er dine gæster enten i bil, tog, cykel eller bus, er selskabslokalet på København både let at finde og samtidig komme til og fra. Der er både S-tog station, bus-station og mulighed for gratis parkering lige i nærheden. Det gør det let for alle dine gæster at finde vej, uanset om de kommer langvejs fra.

Det er desuden heller ikke første gang Københavns taxaer, har skullet finde deres vej til vores selskabslokale København. Hvis taxa derfor er det foretrukne transportmiddel, er det ikke noget problem.

Vi sørger for lækker mad til dig og dine gæster

Hvad end det er fødselsdag, reception eller julefrokost, sørger vi for at skræddersy menuen. Vi er et passioneret hold af kokke, der de seneste år har gjort en dyd ud af at sørge for mætte maver og tilfredsstillede smagsløg, til alle typer af events.

Vil du høre mere om vores catering, er du velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Så finder vi i fællesskab den perfekte menu, til jeres dag/aften i selskabslokalet i København.   

Der er desuden også mulighed for vegetarisk og vegansk catering.

Bordopstilling til selskabslokale Amager
bestil mad og book selskabslokale på Amager

Ring og få et uforpligtende tilbud på leje af selskabslokale København

Har du spørgsmål til selskabslokalet, vores menu, eller vil du reservere en dato, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 31 70 84 79 eller sende en mail til info@sylvestbang.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Obs: Der er ikke mulighed for at tage egen mad og drikke med i vores selskabslokale. Læs mere om vores lækre catering her.

Er du på udkig efter frokostordning til dit firma, tilbyder vi også det. I november og december måned tilbyder vi julefrokost catering i vores skønne selskabslokaler. Her er der også mulighed for at få skræddersyet vegetarisk og vegansk firmafrokost.

Beliggenhed på selskabslokale København

Vores selskabslokale har en praktisk, central beliggenhed i København, på Ellebjergvej 50-52, 2450 København.

Ring til os for at høre mere på tlf.  31 70 84 79 .

NB: På hverdage kan man tidligst booke vores lokale fra kl.13:30. Helligdage og weekender kan man booke vores lokale efter aftale.