Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/4/2/6/sylvestbang.dk/httpd.www/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115
cookies

Selskabslokale

Vi tilbyder også 

Catering

Frokostordning

Giv os et kald på 53 68 00 00 og få en snak om dine ønsker og behov.

Alle goderne
ved vores selskabslokale

selskabslokale i københavn

Sofa-område, dansegulv og bordopstilling

Et optimalt selskabslokale skal ikke bare have fysisk plads til alle gæster, men også plads til alle selskabstyper. Der skal både være plads til dig, der vil nyde en kop kaffe i en behagelig sofa - dig, der ønsker en afdæmpet snak ved middagsbordet og dig, der elsker en god svingom på dansegulvet.

I vores selskabslokale har du god mulighed for at dele arrangementet op. Lokalet rummer både plads til dansegulv, bordopstilling i den anden ende og et hyggeligt sofaarrangement perfekt til en god kop kaffe eller et glas whisky.

Få lækker mad i selskabslokalet

I Sylvest & Bang er vi et hold af madører, der elsker at kokkerere til alle slags events. Ved booking af vores selskabslokale får du derfor også lækker catering lavet af dygtige kokke - og anden forplejning til den festlige dag. Læs mere om vores catering her.

Vi tror på, at vores lokale vil skabe rammerne for en masse glade og festlige stunder.

bestil mad og book selskabslokale

Hyggeligt indrettet med skønt lysindfald

Vi mener, vi har fundet et selskabslokale, der er lidt sjovere, end det typiske kønsløse ét af slagsen. Lokalet er dejligt lyst og hyggeligt indrettet med grønne planter, store vinduer og behagelige siddepladser.

selskabslokalets sofaområde
Bordopstilling i selskabslokale

Kom let derhen og hjem igen

Du skal ikke på en større skattejagt for at finde hen til festen. Lokalet har en god, central beliggenhed i Sydhavnen, som du kan køre helt hen til døren til. Når du skal hjem igen, er det både let for taxaer at finde, eller for dig at hoppe på en natbus, hvis du har hygget dig med et par glas vin (eller fem).

Der er også mulighed for gratis parkering tæt på lokalet.

Masser af plads - med mulighed for endnu mere

Lokalet er stort og rummeligt - og godkendt til i alt 149 gæster. Er 149 gæster ikke helt nok til også at invitere Onkel Oscar eller Louise fra HR, kan vi søge om dispensation om også at få plads til dem - uden det går ud over komforten.

selskabslokale og mad

Skræddersy jeres leje af selskabslokale

Alt efter hvilket arrangement du skal holde, kan du have forskellige behov. Derfor har du mulighed for at skræddersy, jeres dag/aften, alt efter hvad I har brug for. Er det den årlige julefrokost for dit firma, kan en bar med tilhørende bartender være gavnligt. Eller måske er det din mors 80-års fødselsdag, og et stort kaffe- og kagebord er derfor på sin plads.

Det giver dig mulighed for at leje et selskabslokale helt efter dine ønsker, og os mulighed for at danne de perfekte rammer for netop jer.

Obs: Vi lejer dog ikke vores selskabslokale ud uden vores egen catering.

Selskabslokalets beliggenhed

Vores selskabslokale har en praktisk, central beliggenhed i København, på Ellebjergvej 50-52, 2450 København.

Ring til os for at høre mere på tlf.  53 68 00 00 .

NB: På hverdage kan du tidligst booke vores lokale fra kl. 13:30. Helligdage og weekender kan du booke vores lokale efter aftale.

 

Google anmeldelser
4.8