cookies

Selskabslokale

Vi tilbyder også 

Catering

Frokostordning

Giv os et kald på 31 70 84 79 og få en snak om dine ønsker og behov.

Alle goderne
ved vores selskabslokale

selskabslokale i københavn

Sofa-område, dansegulv og bordopstilling

Et optimalt selskabslokale skal ikke bare have fysisk plads til alle gæster, men også plads til alle selskabstyper. Der skal både være plads til dig, der vil nyde en kop kaffe i en behagelig sofa - dig, der ønsker en afdæmpet snak ved middagsbordet og dig, der elsker en god svingom på dansegulvet.

I vores selskabslokale har du god mulighed for at dele arrangementet op. Lokalet rummer både plads til dansegulv, bordopstilling i den anden ende og et hyggeligt sofaarrangement perfekt til en god kop kaffe eller et glas whisky.

Hyggeligt indrettet med skønt lysindfald

Vi mener, vi har fundet et selskabslokale, der er lidt sjovere, end det typiske kønsløse ét af slagsen. Lokalet er dejligt lyst og hyggeligt indrettet med grønne planter, store vinduer og behagelige siddepladser.

selskabslokalets sofaområde
Bordopstilling i selskabslokale

Kom let derhen og hjem igen

Du skal ikke på en større skattejagt for at finde hen til festen. Lokalet har en god, central beliggenhed i Sydhavnen, som du kan køre helt hen til døren til. Når du skal hjem igen, er det både let for taxaer at finde, eller for dig at hoppe på en natbus, hvis du har hygget dig med et par glas vin (eller fem).

Der er også mulighed for gratis parkering tæt på lokalet.

Masser af plads - med mulighed for endnu mere

Lokalet er stort og rummeligt - og godkendt til i alt 149 gæster. Er 149 gæster ikke helt nok til også at invitere Onkel Oscar eller Louise fra HR, kan vi søge om dispensation om også at få plads til dem - uden det går ud over komforten.

bestil mad og book selskabslokale

Få lækker mad i selskabslokalet

I Sylvest & Bang er vi et hold af madører, der elsker at kokkerere til alle slags events. Mangler du derfor mad og drikke - eller anden forplejning til den festlige dag, kan vi også hjælpe dig med det. Læs mere om vores catering her.

Vi tror på, at dette lokale vil skabe rammerne for en masse glade og festlige stunder.

Er du på udkig efter en god frokostordning, kan du læse mere her.