cookies

Selskabsmad

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

I Sylvest & Bang brænder vi for at lave lækker mad til din dag.

Ring til os på 53 68 00 00 eller skriv til os i kontaktformularen - så finder vi på en god løsning sammen. 

Dét får du med vores selskabsmad

selskabsmad

Mad designet til dit arrangement

Vi tror på, at maden sætter rammerne for en vellykket fest - og derfor går vi meget op i at designe retterne til din type arrangement og dine gæsters smagsløg. Til nogle arrangementer, er det den klassiske, juicy burger, der vil ramme i hjertekulen - hvor det til andre, er en 5-retters menu af forfinede, delikate retter.

I Sylvest & Bang gør vi os ofte i det vegetariske og veganske køkken. Har dine gæster allergener, kan vi selvfølgelig også lave lækre alternativer til dem.

Smage, former & konsistenser

Vi tror på, at lækker mad kræver inspiration og kreativitet. Derfor bestræber vi os på konstant at udforske nye smage, former, farver og konsistenser. Samtidig elsker vi at lave de gode, gamle klassikere til dig, der har en hang til det.

Vores inspirationskilder er mange forskellige internationale køkkener - og så har vi en forkærlighed for friske urter og krydderier.

selskabsmad ud af huset
lækker mad til store selskaber

Få også leveret servicen og alt det andet

Der kan være flere ting, du overser, når du skal huse, bespise og forkæle et større selskab. Vi vil meget gerne hjælpe dig med alt dét, du skulle have brug for. Med vores samarbejdspartnere kan vi stå for alt det praktiske, alt fra duge og bestik til bartendere og festtelte.


Lidt om holdet bag

mad til selskaber sylvest

Sylvest & Bang startede i 2015 - og tilbyder i dag catering, frokostordninger og fremlejning af et selskabslokale i Sydhavnen.

Læs mere om os her.

Vi laver også lækker catering til bryllup og andre store arrangementer, f.eks. julefrokost catering i København.

Hvis det lyster, kan du også læse mere om vores frokostordning her - eller på vores dedikerede frokostordning København side her.

Alt det praktiske

Vi arbejder primært i Storkøbenhavn - men bor du et hak uden for, så giv os endelig et kald, og lad os se, om vi kan finde en løsning. Skal vi arrangere din dag, er det vigtigste for os at planlægge dagen sammen med dig, så vores selskabsmad rammer din ganes lyster.

Vi glæder os til at gøre din fest ekstra særlig.

Find vores kontrolrapport lige her.