cookies

Vegetarisk og Vegansk firmafrokost

  • vegetarisk frokost
  • spidskål vegansk catering
  • vegansk og vegetarisk

Vi tilbyder også 

Frokostordning

Selskabslokale

Vi leverer til hele Storkøbenhavn – og vi vil med glæde skræddersy jeres firmafrokost.

Ring til os på 53 68 00 00, eller send os en besked via kontaktformularen, og lad os få en snak om jeres vegetariske og veganske frokostordning.

Med vores vegetariske og veganske frokostordning får I...

Vegetarisk og vegansk frokostordning

Energirige retter fyldt med næring

Frokost er et vigtigt måltid – særligt på en lang arbejdsdag. Den skal give brændstof til resten af dagens to-do-liste og være et glædeligt samlingspunkt for dig og dine kollegaer. Derfor lægger vi altid en stor ære i at levere en mættende, nærende og varieret frokost til jer – og vores veganske og vegetariske frokost er selvfølgelig ingen undtagelse.

Du kan læse mere om vores frokostordning her.

Kreativ vegetar frokost med masser af smag

Netop fordi frokosten er så vigtigt et måltid, skal den selvfølgelig også være et glædeligt indslag – og ikke en sur pligt, der bare skal overstås. Derfor går vi meget op i at eksperimentere med nye, spændende retter, der kan skabe et glædeligt gastronomisk afbræk i hverdagen.

Hos Sylvest & Bang kan I få leveret både dampet, røget, stegt, bagt og marineret mad – smagt til med krydderier fra hele verden. Vi vægter altid smagen højt – men prioriterer også det visuelle udtryk. Mad skal både smage godt og se ud godt.

Med vores fokus på at finde nye smagssammensætninger er du og kollegaerne altid sikret en varieret og alsidig frokostordning. Har I selv et par madidéer i ærmerne, er I selvfølgelig meget velkomne til at dele dem med os – så vil vi forsøge at føre dem ud i livet.

vegetarisk frokost til firmaer
vegansk og vegetarisk firmafrokost grøntsager

Frokost tilpasset jeres behov

Har én eller flere af jer allergier eller intolerancer over for laktose, gluten, nødder eller andet, sørger vi for, at I får separate retter. Vi har stor erfaring med at lave allergivenlig mad – uden at gå på kompromis med den gode smag.

Mulighed for frugtordning

Nok er frokosten vigtig, og vi stræber med vores solide veganske og vegetariske frokost
efter at give dig og dine kollegaer energi til de lange arbejdsdage. Men selv det mest nærende måltid kan ikke altid holde energidepoterne fyldte hele dagen – især ikke på de lange af slagsen.

Derfor sørger vi også gerne for at levere dagligt og ugentligt frugt, hvis I ønsker frugtordning. Vi kan også tilbyde mejeriprodukter som ordning – for eksempel daglig eller ugentlig levering af mælk.

vegetarisk frokost til firmaer

En vegansk eller vegetarisk frokost hos os vil typisk bestå af:

  • En mættende, varm hovedret
  • Et par friske salater med en god miks af frugt, nødder og grønt
  • Vegansk madbrød spækket med grøntsager, malt og kerner
  • En blandet grøn salat
  • Vores hjemmelavede, elskede chilisauce og en anden god dressing

I bestemmer selv, om menuen skal være 100 % vegetarisk eller vegansk, eller om I vil have en blanding af det hele. Hos Sylvest & Bang har I desuden mulighed for at vælge mellem køddage og 100 % vegetardage – I skal blot afstemme med køkkenet inden.

Vi er meget erfarne med at justere i antallet af vegetarer, så der er fri mulighed for, at hver enkelt medarbejder kan vælge uge fra uge. Hos Sylvest & Bang er der ingen kompromisser, når I ønsker vegetarisk frokost på arbejdspladsen.

Hør mere om jeres muligheder for vegetar frokost

Lad os tage en snak, hvis I vil høre mere om jeres muligheder for vegetarisk eller vegansk frokost. Send os enten en besked via vores kontaktformular eller ring til os på tlf. 53 68 00 00, hvis I ønsker vegansk eller vegetarisk frokostordning i København eller omegn.

Vi glæder os til at planlægge jeres frokost sammen.

Kilden til vores madgejst

Sylvest & Bang er et hold af nørdede madentusiaster.

Vi tror på, at en god firmafrokost kan gøre jeres arbejdsdag en tand bedre – og det gør vi en dyd ud af at leve op til.

Når vi går i køkkenet, gør vi det derfor med sæsonens kvalitetsråvarer, et hav af friske urter og et væld af krydderier – alle uundværlige ingredienser i en vellykket vegetar frokost. Hos Sylvest & Bang er vegetarisk og vegansk catering alt andet end en kedelig grøn salat.

Læs meget mere om os lige her, og bliv klogere på vores tilgang til catering og mad.